aluminium-deuren

Aluminium deuren voor goede beveiliging en isolatie

Aluminium deuren lenen zich voor een strakke en moderne look van het bedrijfspand of de privéwoning, maar zijn bovendien niet van hun stuk te brengen. Een beetje deur is voorzien van goede veiligheidskenmerken, zo ook de deuren van Hascon. Naast veiligheid, speelt duurzaamheid een belangrijke rol.
aluminium-deuren
hascon-deur-aluminium

Aluminium deuren en hun duurzame werking

Het verwerken van aluminium deuren in een project voor de bouw van bedrijfspanden en privéwoningen is een investering voor lange tijd. De gemiddelde levensduur van aluminium deuren kan oplopen tot wel 40 jaar. Bovendien heeft het een hoge isolatiewaarde door de aparte binnen- en buitenzijde van het kozijn. Zo blijft de warmte goed binnen en blijft de kou buiten. Mede doordat aluminium 100% recyclebaar is, gelden de aluminium deuren van Hascon als duurzaam. Met het oog op de eisen met betrekking tot duurzaamheid die worden gesteld aan panden van tegenwoordig, is de keuze voor aluminium een hele wijze.

 

Welke typen deuren produceert Hascon?

Bij dezen een greep uit onze producten:

  • Voordeuren
  • Achterdeuren
  • Tuindeuren

De (bijkomende) voordelen van een goed beveiligde aluminium deur

Naast het feit dat u beter slaapt wanneer het pand goed veilig kan worden verlaten, biedt veiligheid extra voordelen. De aluminium deuren van Hascon voldoen aan de veiligheidseisen, die Politiekenmerk Veilig wonen hieraan stelt.

Zoals ook vermeld op de website van PKVW, neemt de kans op een inbraak af met wel 90%. Ook biedt dit mogelijkheid tot korting op de inboedelverzekering. Een (goed)gekeurde deur, herkent u aan het SKG® kenmerk. Wanneer de deur is voorzien van dit kenmerk, bent u ervan verzekerd dat een dief het slot niet binnen vijftien minuten open zal krijgen, de deur niet uit de scharnier kan tillen en de deur al helemaal niet kan breken. Omdat we net als Reynaers veel waarde hechten aan kwalitatieve en veilige productie, zijn we Reynaers gecertificeerd.

De aluminium deuren van Hascon zijn dus duurzaam, veilig en voldoen aan de productie eisen die Reynaers stelt.

hascon-deur

Nog niet overtuigd, meer informatie of gelijk een offerte opvragen om de prijs van een aluminium deur te achterhalen?

Neem dan contact met ons op.