hascon-aluminium-ramen

Aluminium ramen voor kwaliteit en duurzaamheid

Wat zijn de voordelen van aluminium ramen ten opzichte van andere materialen zoals kunststof en hout? Maak de juiste keuze, laat u adviseren door Hascon.

Met aluminium ramen bent u niet alleen verzekerd van een prachtig venster op de buitenwereld, maar ook van zowel een verbeterde isolatie, akoestiek als veiligheid. We nemen u hier graag in mee.

hascon-aluminium-ramen
ramen

Aan welke eisen voldoen de ramen van Hascon?

Wie kiest voor aluminium ramen, haalt een hoop kwaliteit in huis. Daarom zijn deze ramen zeer geschikt voor projecten met het oog op de bouw van bedrijfspanden of privéwoningen. Aluminium ramen zijn erg eenvoudig te onderhouden. Zo zijn ze vrijwel kleurvast, in tegenstelling tot hout en kunststof. Een aluminium raam verkleurt dus niet zomaar. Ook slijt aluminium minder snel dan kunststof of hout en is het materiaal uitvoerig getest op de weerbaarheid tegen inbraken en brand. In combinatie met een brandwerend raam is dit dus ijzersterk. Denk ook aan de hoge isolatiewaarde waarin de ramen verkrijgbaar zijn en de warmte die hierdoor behouden blijft. Met het oog op de duurzaamheidseisen die tegenwoordig aan panden worden gesteld, zit u met aluminium goed.

We zetten nogmaals op een rijtje aan welke eisen aluminium allemaal voldoet:

  • isolatie
  • akoestiek
  • brandveiligheid
  • inbraakveiligheid

Met aluminium ramen creëert u elke look die u wilt

Wonen in stijl kan tegenwoordig op verschillende manieren. Van authentieke ramen met een houtlook, tot modern met een steellook. Ongeacht de look die u wilt creëren, bij aluminium zal het aan de kwaliteit niet liggen. Er is ook bovendien veel mogelijk. Hierbij kan het gaan om de basis serie CS77, maar ook de veelgevraagde HI (hoge isolatie) profielen zijn mogelijk. Een look naar keuze, maar met de moderne isolatiewaarden.
ronderamen

Wat voor ramen produceert Hascon?

Denk hierbij aan:

  • Valramen
  • Draaikiep ramen
  • Vaste ramen
  • Binnendraaiende ramen
  • Buitendraaiende ramen

 

Dit zijn veelgehoorde varianten, op zoek naar een type raam dat hier niet tussen staat? Geef even een belletje, specifieke wensen zijn ons eigenlijk niet snel te gek.

Meer weten?

Met wat voor investering gaat aluminium gepaard ten opzichte van kunststof of hout, heeft u specifieke vragen over de productie of kunnen we meedenken over de juiste keuze in materiaal? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op, we denken graag met u mee.