aluminium-schuifpui

Aluminium schuifpuien op maat voor goede isolatie

Aluminium schuifpuien zijn de ideale oplossing voor meer licht en om rust uit te stralen. Hascon is uw partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Om zoveel mogelijk uit een pand te halen, is het creëren van een goede atmosfeer zeer belangrijk. Hierbij is een goede lichtinval en een rustige uitstraling gewenst. Met aluminium schuifpuien komt dit met elkaar samen.

aluminium-schuifpui
schuifpui-hascon

Waarom kiest u voor een aluminium schuifpui?

Schuifpuien zijn er in diverse soorten, maten, materialen en kleuren. Aluminium schuifpuien zijn tegenwoordig zeer populair, in verband met het effect dat wordt gecreëerd. Voor een moderne, industriële uitstraling, kiest u voor het strakke en sterke aluminium frame.

Een andere reden om te kiezen voor een aluminium schuifpui, is dat aluminium zeer past in het plaatje van de eisen die aan panden worden gesteld met het oog op duurzaamheid. Ondanks dat het materiaal erg licht is, is aluminium zeer krachtig en gaat lange tijd mee. Bovendien vereist aluminium relatief weinig onderhoud met andere materialen. Ook heeft aluminium een zeer hoge isolatiewaarde, wat energie bespaart. In vele nieuwbouwprojecten wordt er ook strikt rekening gehouden met diverse eisen met betrekking tot isolatie, veiligheid en brand- en inbraakwerendheid. Dit staat allemaal nog los van de besparing die u doet op de kosten.

De invloed van Reynaers op uw productie van Hascon

Met de kwaliteiten van Hascon, bent u verzekerd van een krachtige productie. Wij zijn Reynaers gecertificeerd. Dit wil zeggen dat alles wat wij produceren, voldoet aan de eisen die Reynaers aan de productie stelt.
aluminium-schuifpui
hascon-schuifpui

Waarom kiest u voor aluminium schuifpuien?

Gaat u aan de slag met een project voor nieuwbouw, of betreft het renovatie? Aluminium schuifpuien lenen zich goed voor beide situaties, het is een prachtige en eenvoudige manier om een verbinding te leggen tussen tuin of terras met het interieur. Bovendien is het bij Hascon mogelijk om te kiezen voor vlakke dorpels, waardoor binnen en buiten gelijk aan elkaar zijn. Geen struikelpartijen of hoge opstappen meer. Dit vergroot het wooncomfort aanzienlijk

 

Welke aluminium schuifpuien levert Hascon?

Denk hierbij aan de volgende producten:

  • Standaard schuifpui
  • Hefschuifpui
  • Monorail
  • Duorail
  • 3rail
  • Vlakke dorpel oplossing
  • Hoekoplossing

Meer hierover?

Neem dan contact met ons op.