vliesgevel-hascon

Een aluminium vliesgevel is meer dan alleen mooi

In zowel zakelijke omgevingen als in particuliere woningen, komt u geregeld aluminium vliesgevels tegen. Deze chique gevelbekleding heeft een enorm esthetische waarde en is bovendien zeer geschikt als toepassing met het oog op duurzaamheidseisen die worden gesteld aan hedendaagse panden. Zowel glas als (en in combinatie met) de aluminium belijning zorgt voor een prachtige uitstraling, maar heeft daarnaast een zeer hoge isolatiewaarde.
vliesgevel-hascon
vliesgevel-hascon-assen

De kracht van een aluminium vliesgevel

Een vliesgevel, ook wel glasgevel of gordijngevel genoemd, kenmerkt zich door een grote glazen oppervlakte, die als het ware als een glazen schil om het pand heen zit. Vergelijk het ook met de vleugels van een libelle. Het is een ware eyecatcher en heeft vele variaties in de belijning. Veel winkels kiezen als het even kan voor een dergelijke presentatie van hun pand, vanwege de hoeveelheid licht die het pand binnenkomt. Een fantastisch voorbeeld van een vliesgevel is het Louvre in Parijs. Denkt u aan een pand met een strakke en moderne stijl, dan denkt u aan een vliesgevel. Hascon heeft diverse projecten voor vliesgevels (link naar projecten zodra hier foto’s van zijn) succesvol geproduceerd.

 

Dit is echter niet het enige. Door te kiezen voor aluminium, haalt u kwaliteit in huis. Werken met dubbel glas en aluminium, is de gouden combinatie om ervoor te zorgen dat zowel in de zomer als in de winter de temperatuur prettig is en effecten van buitenaf nihil blijven. We zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Wat zijn de voordelen van een aluminium vliesgevel?

  • Een enorme hoeveelheid lichtinval, waardoor uw interieur beter tot uiting komt
  • Goede isolatie, zowel in de winter als in de zomer
  • Energie- en hierdoor kostenbesparing
  • Zeer stabiele en veilige constructie
  • Recyclebaar
  • Vereist weinig onderhoud

 

Het bouwen van vliesgevels vereist een gerichte en specialistische aanpak, die tot in de puntjes moet worden verzorgd. Doordat Hascon Reynaers gecertificeerd is, bent u verzekerd van een zeer nauwkeurige werkwijze en daardoor een tot in de puntjes verzorgd resultaat.

vliesgevel-assen-hascon

Overweegt u te kiezen voor een aluminium vliesgevel, maar bent u niet zeker wat hier allemaal bij komt kijken?

Neem contact met ons op voor een advies op maat.