aluminium-vouw-deuren

Aluminium vouwdeuren van Hascon verbinden niet alleen binnen met buiten, maar zorgen voor een speels doch zakelijke uitstraling van uw (bedrijfs)pand.

Geregeld wordt ons gevraagd wat beter is, een aluminium vouwdeur of een aluminium schuifpui. Nu is een antwoord hierop enerzijds eenvoudig en anderzijds ingewikkeld. Beide keuzes bieden voordelen en er zitten eigenlijk geen nadelen aan om te kiezen voor dan wel een schuifpui, dan wel een vouwdeur. Laten we voorop stellen dat zowel een vouwdeur als een schuifpui een prachtige aanwinst is voor elke woning of zakelijke omgeving. Doordat in zowel een vouwdeur als een schuifpui veel glas verwerkt is, wordt de lichtinval aanzienlijk versterkt. Wat u buiten ziet, is praktisch binnen en andersom.
aluminium-vouw-deuren

Wanneer kiest u voor een aluminium vouwdeur ten opzichte van een schuifpui

De keuze zit hem in zowel smaak als een praktische overweging. Een vouwdeur, ook wel vouwwand of vouwpui genoemd, oogt net wat speelser dan een schuifpui. Bij wijze van een harmonica effect, wordt de deur geopend. Dit geeft een ruimtelijker beeld; de ruimte lijkt groter. De vouwdeur kan gedeeltelijk worden geopend, maar ook volledig. Het enige waar u aan moet denken wanneer u een aluminium vouwdeur overweegt, is of hier voldoende ruimte voor is. Bij het openschuiven, dient zowel binnen als buiten ruimte te zijn voor de deur. Kiest u voor een schuifpui, dan hoeft u hier geen rekening mee te houden.

Waarom kiest u voor de aluminium vouwdeuren van Hascon?

Hascon heeft al tientallen aluminium vouwdeuren geproduceerd, voor zowel woningen als zakelijke omgevingen. In een woning kunt u een prachtig effect creëren door een verbinding te maken met de tuin, of denk aan de serre. Ook voor zakelijke doeleinden is een vouwdeur een prachtige oplossing. Verschillende ruimtes kunnen namelijk van elkaar gescheiden worden, zonder dat een kantoor “hokkerig” wordt. Ook hier speelt lichtinval een grote rol, goed werk leveren kan tenslotte alleen worden gedaan wanneer de werkomgeving goed is. Met de dubbele aanslagdichting en de mogelijkheid om met triple beglazing te werken, behoudt u de optimale isolatiewaarde en blijft warmte goed bewaard. Dit betekent lager energieverbruik!

Vragen hierover, even sparren of een offerte op maat?

Neem dan contact met ons op voor een passend advies.