Hascon uit Assen is al sinds 2001 fervent aluminium verwerker. Goed werk leveren wij door hoge kwaliteitseisen, maar vooral door veel plezier in het vak.

Een stevig fundament wordt gelegd aan de hand van stevige producten. Aluminium is een materiaal dat ons altijd heeft overtuigd van haar krachten en waar wij het liefst mee werken. Niet alleen omdat we weten dat hiermee strakke en moderne panden kunnen worden gebouwd met een stoere industriële uitstraling, maar omdat aluminium veiligheid garandeert en zich niet zomaar klein laat krijgen door invloeden van buitenaf. Ditzelfde geldt voor het dak boven uw hoofd. Een veilige omgeving is tenslotte wat dan wel een kantoor, een fabriek, dan wel een woning moet zijn.

Hascon streeft er dan ook naar om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren aan de hand van kwalitatieve productie van aluminium kozijnen, geproduceerd volgens strenge productie eisen.

Hascon verstaat haar vak al sinds jaar en dag. Sinds 2001 zijn we fervent producent van aluminium kozijnen en we hebben al onze kennis en kunde verzamelt hieromtrent. We hebben prachtige projecten mogen oppakken en hopen er nog velen te mogen doen. Hierbij legt Hascon vooral de focus op de zakelijke markt, maar we hebben ook diverse particuliere woningen mogen voorzien van een zonwering, serre of veranda.

vliesgevel-hascon

Onze fabriek in Assen

De productie van kozijnen doen we helemaal zelf, waarbij we een van de weinigen zijn in Noord Nederland. Doordat onze fabriek in Assen staat, is het makkelijk ons te bereiken vanuit de omgeving. Dit maakt overleg in sommige gevallen makkelijk en net als u, vinden ook wij korte lijnen erg prettig.

De reden dat we zelf produceren is dat kwaliteit bij ons erg hoog in het vaandel staat. Ook daarom focust Hascon op de productie van één materiaal. Onze kennis is volledig gericht op aluminium en de verwerking ervan. Het productieproces is tenslotte minstens zo belangrijk als de keuze voor het materiaal zelf.

Samenwerking met Reynaers

Dit heeft er ook toe geleid dat Hascon samenwerkt met Reynaers. Als leverancier laat Reynaers nooit steken vallen, wat betekent dat we vrijwel altijd op tijd kunnen leveren.

Ook de productie eisen die Reynaers stelt aan de verwerking van haar producten, heeft ons geïnspireerd. Zo zijn we Reynaers gecertificeerd; wat inhoudt dat we een gezamenlijke hoge standaard hanteren voor de verwerking van uw aluminium kozijnen.

Nader kennis maken?

Advies inwinnen over een productie met betrekking tot aluminium ramen, deuren of vliesgevels?

Of bent u als particulier op zoek naar zonwering, veranda’s, of heeft u een ander verzoek, waarvan u niet kunt terugvinden of we dit leveren?

Trek aan de bel, er is altijd veel mogelijk.