Wat hebben wij zoal gebouwd?

Hascon is een ervaren producent op het gebied van alles met betrekking tot aluminium kozijnen. We steken graag onze handen uit de mouwen en stoppen niet tot het resultaat tot in de puntjes is uitgewerkt. Bent u op zoek naar een professionele partij met wie u altijd kunt sparren over uw nieuwbouw- of renovatieproject, of bent u als tussenhandelaar geïnteresseerd in de mogelijkheden met aluminium kozijnen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
project
hascon-aluminium-ramen

Hoe gaat Hascon te werk?

Op het moment dat wij een aanvraag ontvangen, bepalen we eerst wat de specifieke wens is en of dit een haalbare wens is. Aan de hand van deze uitkomst, maken we een offerte op. Hierbij geven we aan hoe dit productieproces eruit zal komen te zien en wat de investering hiervoor is. Bij akkoord gaan we aan de slag met de bestelling in onze eigen werkplaats in Assen. Verloopt alles naar wens, volgt de assemblage en wordt het project opgeleverd.

De invloeden van Reynaers op onze kwaliteit

Hascon is Reynaers gecertificeerd. Dit wil zeggen dat alles wat wij doen, voldoet aan strenge eisen die Reynaers hieraan stelt. Dit met het gezamenlijke doel om nieuwbouw zo veilig, energiezuinig en duurzaam mogelijk te maken. Naast de strenge eisen die zowel Reynaers als Hascon stelt aan de productie, hebben we ook overeenkomstig dat we veel waarde hechten aan lol in het vak, goed klantcontact en korte lijnen. Doordat ons contact met Reynaers erg goed verloopt, kunnen wij onze klanten vlot en goed bedienen.

Meer hierover te weten komen, of zoekt u iets wat niet op onze website staat?

Geef een gil. Ook voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.